Halil Kütük: Osman Ağa İçin TBMM’de Mücadele Devam Ediyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 03.07.2024 - 14:40, Güncelleme: 03.07.2024 - 14:40 2153+ kez okundu.
 

Halil Kütük: Osman Ağa İçin TBMM’de Mücadele Devam Ediyor

Giresun Dernekler Birliği Kurucu Başkanı Halil Kütük Osman Ağa’nın iade-i itibar önergesini TBMM’de gündeme getiren Milletvekili Burak Akburak’a teşekkür etti.
Halil Kütük, yaptığı açıklamada, “İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Osman Ağa’nın itibarının iadesi konusunu Mecliste gündeme getireceğini söylediğinde, bizden ne yapmamızı isterseniz, her konuda destek vermeye hazır olduğumu ifade etmiştim,” dedi. TBMM'de Önemli Bir Konuşma Kütük, Burak Akburak’ın TBMM’de yaptığı konuşmanın tarihi kaynaklar ve belgelerle desteklendiğini ve ilgili taraflarla birlikte hazırlandığını belirtti. Konuşmanın akıcı ve etkileyici olduğunu vurgulayan Kütük, "Bu konunun TBMM’de dile getirilmesi başlı başına bir başarıdır ve Osman Ağa’nın itibarının iadesi kadar önemlidir," ifadelerini kullandı. Kanun Teklifi Kabul Edilmedi Ama Mücadele Devam Ediyor Kanun teklifinin TBMM'de okunup oylandığını ancak kabul edilmediğini belirten Kütük, "Hiç problem değil, başlamak başarmanın yarısıdır. Tüm milletvekilleri ve kamuoyu, Osman Ağa konusunu açık ve net olarak anlamıştır," dedi. Konunun devlet yönetiminde gizli kalmaması gerektiğini ve millete açıklanması gerektiğini ekledi. Teşekkür Mesajı ve Destek Sözü Kütük, Burak Akburak’a yönelik, "Sizi yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah razı olsun," diyerek teşekkür etti. Osman Ağa’ya ve vatanın kurtuluşu için şehit olanlara vefa gösteren Akburak’a minnettarlığını dile getirdi. Derneklerden Destek Mesajı Halil Kütük, Kurucu Başkanı olduğu Yağlıdere ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Giresun Dernekleri Birliği, Giresun Gençlik Derneği ve Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu’nun kurucu heyeti adına Burak Akburak’a teşekkürlerini iletti.
Giresun Dernekler Birliği Kurucu Başkanı Halil Kütük Osman Ağa’nın iade-i itibar önergesini TBMM’de gündeme getiren Milletvekili Burak Akburak’a teşekkür etti.

Halil Kütük, yaptığı açıklamada, “İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Osman Ağa’nın itibarının iadesi konusunu Mecliste gündeme getireceğini söylediğinde, bizden ne yapmamızı isterseniz, her konuda destek vermeye hazır olduğumu ifade etmiştim,” dedi.

TBMM'de Önemli Bir Konuşma

Kütük, Burak Akburak’ın TBMM’de yaptığı konuşmanın tarihi kaynaklar ve belgelerle desteklendiğini ve ilgili taraflarla birlikte hazırlandığını belirtti. Konuşmanın akıcı ve etkileyici olduğunu vurgulayan Kütük, "Bu konunun TBMM’de dile getirilmesi başlı başına bir başarıdır ve Osman Ağa’nın itibarının iadesi kadar önemlidir," ifadelerini kullandı.

Kanun Teklifi Kabul Edilmedi Ama Mücadele Devam Ediyor

Kanun teklifinin TBMM'de okunup oylandığını ancak kabul edilmediğini belirten Kütük, "Hiç problem değil, başlamak başarmanın yarısıdır. Tüm milletvekilleri ve kamuoyu, Osman Ağa konusunu açık ve net olarak anlamıştır," dedi. Konunun devlet yönetiminde gizli kalmaması gerektiğini ve millete açıklanması gerektiğini ekledi.

Teşekkür Mesajı ve Destek Sözü

Kütük, Burak Akburak’a yönelik, "Sizi yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah razı olsun," diyerek teşekkür etti. Osman Ağa’ya ve vatanın kurtuluşu için şehit olanlara vefa gösteren Akburak’a minnettarlığını dile getirdi.

Derneklerden Destek Mesajı

Halil Kütük, Kurucu Başkanı olduğu Yağlıdere ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Giresun Dernekleri Birliği, Giresun Gençlik Derneği ve Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu’nun kurucu heyeti adına Burak Akburak’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.