Hakan Hoca'nın güveni tam! Bulancaklı Eren Gürsoy, Erzurumspor'da

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 08.07.2024 - 10:12, Güncelleme: 08.07.2024 - 10:18 17799+ kez okundu.
 

Hakan Hoca'nın güveni tam! Bulancaklı Eren Gürsoy, Erzurumspor'da

Bulancaklı hemşehrimiz Eren Gürsoy, Erzurumspor'un teknik ekibine katıldı. TFF 1. lig temsilcisinin başarısı için bu sezon ter dökecek.
Teknik Direktör Hakan Kutlu, Gürsoy'u 2024-2025 futbol sezonunda ekibinde görmek isteyerek kadrosuna dahil etti. Gürsoy, performans analizlerindeki uzmanlığı ve maçlardaki stratejik öngörüleri ile dikkat çekiyor. Erzurumspor'un başarısında önemli rol oynaması beklenen Eren Gürsoy, futbol bilgisi ve analiz yetenekleriyle takımın performansını artırmayı hedefliyor. Küçük hoca yaptığı açıklamada; ‘İlk olarak beni bu göreve layık gören ve ekibine dahil eden hakan Kutlu hocama çok teşekkür ederim. Hem ekip hem de takımımızın başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Daha önce iki sezon görev yaptığım havasını, suyunu, insanını iyi bildiğim Erzurum ve Erzurumspor’a geldiğim için ayrı bir mutluluk içerisindeyim’ dedi. Gürsoy, ‘Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasında önemli bir yer olan, milli mücadelenin kilit taşı olan, mert insanların yetiştiği bu topraklarda bir dadaş gibi takımımızı hak ettiği yerlere çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız’ ifadelerini kullandı. Hemşehrimiz Eren Gürsoy'a yeni görevinde başarılar dileriz.  
Bulancaklı hemşehrimiz Eren Gürsoy, Erzurumspor'un teknik ekibine katıldı. TFF 1. lig temsilcisinin başarısı için bu sezon ter dökecek.

Teknik Direktör Hakan Kutlu, Gürsoy'u 2024-2025 futbol sezonunda ekibinde görmek isteyerek kadrosuna dahil etti. Gürsoy, performans analizlerindeki uzmanlığı ve maçlardaki stratejik öngörüleri ile dikkat çekiyor.

Erzurumspor'un başarısında önemli rol oynaması beklenen Eren Gürsoy, futbol bilgisi ve analiz yetenekleriyle takımın performansını artırmayı hedefliyor.

Küçük hoca yaptığı açıklamada; ‘İlk olarak beni bu göreve layık gören ve ekibine dahil eden hakan Kutlu hocama çok teşekkür ederim. Hem ekip hem de takımımızın başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Daha önce iki sezon görev yaptığım havasını, suyunu, insanını iyi bildiğim Erzurum ve Erzurumspor’a geldiğim için ayrı bir mutluluk içerisindeyim’ dedi.

Gürsoy, ‘Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasında önemli bir yer olan, milli mücadelenin kilit taşı olan, mert insanların yetiştiği bu topraklarda bir dadaş gibi takımımızı hak ettiği yerlere çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız’ ifadelerini kullandı.

Hemşehrimiz Eren Gürsoy'a yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.