Vali Mustafa Koç’tan AKSA Doğalgaz Giresun Birimine Ziyaret

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 01.04.2026 - 16:52, Güncelleme: 01.04.2026 - 16:52 500 kez okundu.
 

Vali Mustafa Koç’tan AKSA Doğalgaz Giresun Birimine Ziyaret

Giresun Valisi Mustafa Koç, AKSA Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’nin Giresun birimini ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında AKSA Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Giresun İşletme Müdürü Hakkı Kahya’dan kurumun yürüttüğü çalışmalar ve sunulan hizmetler hakkında brifing alan Vali Koç, yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı. Program sırasında kurumdan hizmet almaya gelen vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Mustafa Koç, vatandaşların talep ve görüşlerini dinleyerek sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyarette, bölgede sürdürülen doğalgaz hizmetleri ve devam eden çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.  
Giresun Valisi Mustafa Koç, AKSA Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’nin Giresun birimini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında AKSA Ordu Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Giresun İşletme Müdürü Hakkı Kahya’dan kurumun yürüttüğü çalışmalar ve sunulan hizmetler hakkında brifing alan Vali Koç, yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Program sırasında kurumdan hizmet almaya gelen vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Mustafa Koç, vatandaşların talep ve görüşlerini dinleyerek sohbet etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, bölgede sürdürülen doğalgaz hizmetleri ve devam eden çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.