Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, ArtAnkara’da Sanatçılarla Buluştu

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 31.03.2026 - 11:37, Güncelleme: 31.03.2026 - 12:50 580 kez okundu.
 

Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, ArtAnkara’da Sanatçılarla Buluştu

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Ankara’da düzenlenen ArtAnkara 12. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nı ziyaret ederek sanatçılarla buluştu.
Fuarda farklı disiplinlerden eserleri inceleyen Gezmiş, çağdaş sanatın toplumları bir araya getiren önemli bir güç olduğunu vurguladı. Sanat dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren fuar kapsamında Gezmiş, ortodontist ve ressam Ahu Acar ile mimar ve sanatçı Feriha Kain Ateş’in eserleri başta olmak üzere birçok çalışmayı yerinde inceledi. Farklı sanat anlayışlarının bir arada sunulduğu organizasyonun, ziyaretçilere geniş kapsamlı bir kültür ve sanat deneyimi sunduğu belirtildi. Fuara gerçekleştirilen ziyarette Elvan Işık Gezmiş’e Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal da eşlik etti. Heyet, fuar alanında sanatçılarla sohbet ederek eserler hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Milletvekili Gezmiş, sanatın yalnızca estetik bir alan olmadığını, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı ve ortak değerleri güçlendiren önemli bir unsur olduğunu ifade etti. Gezmiş, ArtAnkara’nın sanatçılar ile sanatseverleri buluşturan kıymetli bir platform olduğunu belirterek fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.  
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Ankara’da düzenlenen ArtAnkara 12. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’nı ziyaret ederek sanatçılarla buluştu.

Fuarda farklı disiplinlerden eserleri inceleyen Gezmiş, çağdaş sanatın toplumları bir araya getiren önemli bir güç olduğunu vurguladı.

Sanat dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren fuar kapsamında Gezmiş, ortodontist ve ressam Ahu Acar ile mimar ve sanatçı Feriha Kain Ateş’in eserleri başta olmak üzere birçok çalışmayı yerinde inceledi. Farklı sanat anlayışlarının bir arada sunulduğu organizasyonun, ziyaretçilere geniş kapsamlı bir kültür ve sanat deneyimi sunduğu belirtildi.

Fuara gerçekleştirilen ziyarette Elvan Işık Gezmiş’e Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal da eşlik etti. Heyet, fuar alanında sanatçılarla sohbet ederek eserler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Milletvekili Gezmiş, sanatın yalnızca estetik bir alan olmadığını, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı ve ortak değerleri güçlendiren önemli bir unsur olduğunu ifade etti. Gezmiş, ArtAnkara’nın sanatçılar ile sanatseverleri buluşturan kıymetli bir platform olduğunu belirterek fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.