Uluslararası Mücadele Günü Etkinlikleri Başladı

YAŞAM (BLT) - Bülten | 26.11.2025 - 10:31, Güncelleme: 26.11.2025 - 10:49 2487 kez okundu.
 

Uluslararası Mücadele Günü Etkinlikleri Başladı

Bu kapsamda, Saliha Kılıç’ın “Bir İnsan Hakları Sorunu: Cinsiyete Dayalı Ayrımcılık” konulu atölye çalışması, değerli katılımcıların ilgisiyle verimli ve farkındalık dolu bir etkinlik oldu.
“25 Kasım-10 Aralık Dünya Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” nedeniyle 16 günlük süreçte Türkiye’de ve diğer ülkelerde olduğu gibi Giresun’da da çeşitli farkındalık çalışmaları, bilgilendirme toplantıları ve toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik etkinlikler düzenlenecek. Kampanyanın temel amacının ise; kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik politikaları güçlendirmek, toplumsal bilinci artırmak ve insan haklarına saygıyı teşvik etmek olduğu açıklandı. Farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan etkinliklere tüm kadınlar davet edilirken, katılımcıların 0454 210 2888 nolu telefonu arayarak kayıt yaptırabileceği açıklandı. Etkinliklerin, Kapu Mahallesi Ali Yazıcı Sokak No: 19 adresinde bulunan Giresun Belediyesi Kadın Yaşam Destek Merkezi’nde gerçekleştirileceği duyuruldu. 16 gün boyunca birbirinden değerli konukların önemli konular üzerine katılımcılara bilgi ve farkındalık kazandıracak sunumlar yapacağı aktarıldı. 
Bu kapsamda, Saliha Kılıç’ın “Bir İnsan Hakları Sorunu: Cinsiyete Dayalı Ayrımcılık” konulu atölye çalışması, değerli katılımcıların ilgisiyle verimli ve farkındalık dolu bir etkinlik oldu.

“25 Kasım-10 Aralık Dünya Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” nedeniyle 16 günlük süreçte Türkiye’de ve diğer ülkelerde olduğu gibi Giresun’da da çeşitli farkındalık çalışmaları, bilgilendirme toplantıları ve toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik etkinlikler düzenlenecek. Kampanyanın temel amacının ise; kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik politikaları güçlendirmek, toplumsal bilinci artırmak ve insan haklarına saygıyı teşvik etmek olduğu açıklandı.

Farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan etkinliklere tüm kadınlar davet edilirken, katılımcıların 0454 210 2888 nolu telefonu arayarak kayıt yaptırabileceği açıklandı.

Etkinliklerin, Kapu Mahallesi Ali Yazıcı Sokak No: 19 adresinde bulunan Giresun Belediyesi Kadın Yaşam Destek Merkezi’nde gerçekleştirileceği duyuruldu.

16 gün boyunca birbirinden değerli konukların önemli konular üzerine katılımcılara bilgi ve farkındalık kazandıracak sunumlar yapacağı aktarıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.