1926 Bulancakspor'da kritik değişim!
1926 Bulancakspor'da kritik değişim!
1926 Bulancakspor’da gerçekleştirilen görev değişikliğiyle birlikte kulüp başkanlığı görevine Birol Aktay getirildi.
Yeni dönemin resmen başlamasıyla birlikte kulüpte yönetim yapılanması da güçlendirildi.
Mevcut Kulüp Başkanı Mustafa Çolakoğlu, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldı. Görev süresi boyunca kulübe sunduğu emek, özveri ve katkılar dolayısıyla Mustafa Çolakoğlu’na camia adına teşekkür edildi.
Yeni dönemde yönetim kurulu, yeni yöneticilerin katılımıyla daha da güçlendirilirken; birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı. Kulübün sportif ve kurumsal hedeflerini daha ileriye taşımak amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.
1926 Bulancakspor camiası adına, Kulüp Başkanı Birol Aktay ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dilenirken, bu sürecin kulüp ve taraftarlar için hayırlı olması temenni edildi.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.