Sarıfakıoğulları Aşure dağıtımına katıldı

24.09.2018 - 09:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2469+ kez okundu.
 

Sarıfakıoğulları Aşure dağıtımına katıldı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 21 Eylül Cuma günü Merkez Hacı Miktad Camii bahçesinde yapılan aşure programına katıldı.
Hacı Miktad Cami din görevlileri ve Merkez Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri ile Bembir-Sen Giresun İl Temsilciliğinin hazırladığı aşureler, Cuma Namazı sonrası vatandaşa dağıtıldı. Aşurelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Sarıfakıoğulları, hayırlara vesile olmasını diledi. Aynı gün gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ve incelemenin ardından kadınlar pazarını da uğrayan Vali Sarıfakıoğulları, yöresel ürünler satan vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı işler, bol kazançlar diledi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 21 Eylül Cuma günü Merkez Hacı Miktad Camii bahçesinde yapılan aşure programına katıldı.

Hacı Miktad Cami din görevlileri ve Merkez Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri ile Bembir-Sen Giresun İl Temsilciliğinin hazırladığı aşureler, Cuma Namazı sonrası vatandaşa dağıtıldı. Aşurelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Sarıfakıoğulları, hayırlara vesile olmasını diledi.

Aynı gün gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ve incelemenin ardından kadınlar pazarını da uğrayan Vali Sarıfakıoğulları, yöresel ürünler satan vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı işler, bol kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.