Samsun'da restoranda çıkan yangın söndürüldü

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 29.07.2023 - 09:48, Güncelleme: 28.07.2023 - 23:52 4881+ kez okundu.
 

Samsun'da restoranda çıkan yangın söndürüldü

SAMSUN (AA) - Samsun'un Atakum ilçesinde bir restoranda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Güzelyalı Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir restoranda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.Polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi aldığı yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü.Yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi.

SAMSUN (AA) - Samsun'un Atakum ilçesinde bir restoranda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Güzelyalı Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir restoranda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi aldığı yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü.

Yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.