Samsun'da refüje çarpan personel servisindeki 9 kişi yaralandı
ASAYİŞ
(AA) - Anadolu Ajansı |
29.05.2023 - 14:00, Güncelleme:
29.05.2023 - 13:53 4246+ kez okundu.
Samsun'da refüje çarpan personel servisindeki 9 kişi yaralandı
SAMSUN (AA) - Samsun'un merkez Atakum ilçesinde refüje çarpan personel servisindeki 9 kişi yaralandı.Barış Y'nin kullandığı 55 C 0980 plakalı telefon firmasına ait personel servisi, Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda kontrolden çıkarak refüje çarptı.Kazada, sürücü ile araçta bulunan Kübra E, Emre B, Mert Ö, Betül E, Selahattin T, Emre Ü, Muhammed Ali K. ile Ethem E. yaralandı.Sağlık ekiplerince ilçedeki özel hastane ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
SAMSUN (AA) - Samsun'un merkez Atakum ilçesinde refüje çarpan personel servisindeki 9 kişi yaralandı.
Barış Y'nin kullandığı 55 C 0980 plakalı telefon firmasına ait personel servisi, Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda kontrolden çıkarak refüje çarptı.
Kazada, sürücü ile araçta bulunan Kübra E, Emre B, Mert Ö, Betül E, Selahattin T, Emre Ü, Muhammed Ali K. ile Ethem E. yaralandı.
Sağlık ekiplerince ilçedeki özel hastane ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Sitemizdeki haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde izinsiz yayınlanamaz.
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.