Samsun'da 15 görme engelliye beyaz baston verildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 22.10.2025 - 16:45, Güncelleme: 22.10.2025 - 16:50 3904+ kez okundu.
 

Samsun'da 15 görme engelliye beyaz baston verildi

Samsun'da görme engelli 15 kişiye beyaz baston dağıtıldı.
Altınokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz, dernek binasında düzenlenen programda, beyaz baston bağışını yapan Zerrin Uluhan'a teşekkür etti. Gürbüz, görme engelliler için beyaz bastonun önemine işaret ederek, "Bu bizim için gerçekten hayati bir mesele. Beyaz baston, bir başkasına muhtaç olmadan evimizden işimize gitmemizi sağlayan bir araç. Emeği geçin herkese çok teşekkür ediyorum." dedi. Uluhan ise bastonların kullanıcılara hayırlı olmasını temenni etti.  
Samsun'da görme engelli 15 kişiye beyaz baston dağıtıldı.

Altınokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz, dernek binasında düzenlenen programda, beyaz baston bağışını yapan Zerrin Uluhan'a teşekkür etti.

Gürbüz, görme engelliler için beyaz bastonun önemine işaret ederek, "Bu bizim için gerçekten hayati bir mesele. Beyaz baston, bir başkasına muhtaç olmadan evimizden işimize gitmemizi sağlayan bir araç. Emeği geçin herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Uluhan ise bastonların kullanıcılara hayırlı olmasını temenni etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.