Piraziz’de futbol turnuvasında şampiyon Gapnespor
Piraziz’de futbol turnuvasında şampiyon Gapnespor
Piraziz’de geleneksel hale gelen ve ilçe köyleri arasında Tepeköy Gençlik Derneği tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası,
Piraziz Yeni Halı Sahası’nda büyük bir heyecan ve coşku içerisinde tamamlandı. Turnuvanın final karşılaşması öncesinde miniklerin sergilediği gösteriler izleyenlerden alkış aldı. Ardından oynanan final maçında Tepeköy takımı Gapnespor ile Akçay Köyü takımı Bey Spor karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede Gapnespor, rakibini 4-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde şampiyon Gapnespor’un kupasını Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız takdim etti.
Başkan Ayyıldız törende yaptığı konuşmada, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bu anlamlı organizasyonda, sporun birleştirici gücüyle bir araya gelen gençlerimiz, dostluk ve centilmenlik içinde güzel mücadelelere imza attı. Turnuva sonunda emek veren tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımıza ödüllerini takdim ederek başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Renkli görüntülere sahne olan turnuva, sporun köyler arasındaki dayanışmayı güçlendirdiği bir organizasyon olarak katılımcıların takdirini topladı.



Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.