Ölümlü kazaya karışan sürücü, aracının yan aynası sayesinde yakalandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 09.12.2023 - 15:37, Güncelleme: 09.12.2023 - 15:39 5336+ kez okundu.
 

Ölümlü kazaya karışan sürücü, aracının yan aynası sayesinde yakalandı

Tokat'ta 1 kişinin öldüğü trafik kazasına karışan otomobilin sürücüsü, aracının düşen yan aynasından yola çıkan jandarma tarafından gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığına bağlı Niksar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, D-100 kara yolunda Hikmet G'nin (66) ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ardından çalışma başlattı. Ekipler, bölgede yaptıkları araştırmada bulunan ve kazaya karışan otomobile ait olduğu değerlendirilen yan ayna ile araç parçalarının yanı sıra güvenlik kameralarını inceledi. Aynanın seri numarasından yetkili bayiye ulaşıp otomobilin marka ve modelini belirleyen ekipler, bu modeldeki araçlar üzerinde yoğunlaştı. Ekipler, çalışmalar sonucu kazaya karışan 06 AAR 516 plakalı otomobilin Erbaa ilçe merkezinde bulunduğunu tespit etti. Araç sahibi M.A. (36) yakalandı, otomobili de incelemeye alındı. Gözaltına alınan şüphelinin İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri sürüyor. Aynı kazaya karışan kamyon sürücüsünün yakalanması için başlatılan çalışmalar ise devam ediyor. Tokat-Niksar kara yolunda dün, akaryakıt istasyonu önünde beklerken bir otomobilin çarpmasıyla yola savrulması sonrası üzerinden plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen kamyon geçen Hikmet G. olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Tokat'ta 1 kişinin öldüğü trafik kazasına karışan otomobilin sürücüsü, aracının düşen yan aynasından yola çıkan jandarma tarafından gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Niksar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, D-100 kara yolunda Hikmet G'nin (66) ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ardından çalışma başlattı.

Ekipler, bölgede yaptıkları araştırmada bulunan ve kazaya karışan otomobile ait olduğu değerlendirilen yan ayna ile araç parçalarının yanı sıra güvenlik kameralarını inceledi.

Aynanın seri numarasından yetkili bayiye ulaşıp otomobilin marka ve modelini belirleyen ekipler, bu modeldeki araçlar üzerinde yoğunlaştı.

Ekipler, çalışmalar sonucu kazaya karışan 06 AAR 516 plakalı otomobilin Erbaa ilçe merkezinde bulunduğunu tespit etti.

Araç sahibi M.A. (36) yakalandı, otomobili de incelemeye alındı.

Gözaltına alınan şüphelinin İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri sürüyor.

Aynı kazaya karışan kamyon sürücüsünün yakalanması için başlatılan çalışmalar ise devam ediyor.

Tokat-Niksar kara yolunda dün, akaryakıt istasyonu önünde beklerken bir otomobilin çarpmasıyla yola savrulması sonrası üzerinden plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen kamyon geçen Hikmet G. olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.