Müdür Bahri Yılmaz’ı, öğretmeni ziyaret etti

YAŞAM (BLT) - Bülten | 01.06.2023 - 15:24, Güncelleme: 01.06.2023 - 15:24 7682+ kez okundu.
 

Müdür Bahri Yılmaz’ı, öğretmeni ziyaret etti

Bulancak Yıldız Haber Gazetesi Köşe yazarı Emekli öğretmen Erol Küçük, Güzelyalı İlkokulu-Ortaokulu’na müdür olarak görevlendirilen ve geçmişte Bulancak Lisesi’nden öğrencisi Bahri Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette yine Bulancak Lisesi öğrencileri olan aynı okulda görev yapan Ufuk Yolcu, Emrah Karakaya, Okul Müdür Yardımcısı Ali Gür eşlik etti. Emekli Öğretmen Erol Küçük; Öncelikle Bahri Yılmaz’ı yeni görevinde başarılar diledi. Yaptığı konuşmada; “Hiç dikkatinizi çekti mi bilmem sadece biz öğretmenler işe gidiyorum demez, okula gidiyorum der, öğretmenlik iş değildir, gönülden yapılan bir meslektir. Nitelikli ve donanımlı öğrenciler için öğretmenlerin sürekli yeni projeler geliştirmesi gerekiyor. Gençlerimizi milli ve manevi değerlerin yanında eş zamanlı olarak ilimle, irfanla, fenle ve teknolojiye hâkim yetiştireceğiz. Bu konuda siz değerli öğretmenlerimizin büyük bir çaba içerisinde olduğunu görmekteyim. Hep birlikte vereceğimiz bu gayret, eğitimin kalitesini arttıracaktır. Artık görev sırası sizde” dedi. Okul Müdürü Bahri Yılmaz ise, “Hocamın bıraktığı bayrağı biz devraldık. Siz bize verdiğiniz eğitim doğrultusunda biz de bunu öğrencilerimize taşıyoruz. Gözünüz arkada kalmasın” diye konuştu.  
Bulancak Yıldız Haber Gazetesi Köşe yazarı Emekli öğretmen Erol Küçük, Güzelyalı İlkokulu-Ortaokulu’na müdür olarak görevlendirilen ve geçmişte Bulancak Lisesi’nden öğrencisi Bahri Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette yine Bulancak Lisesi öğrencileri olan aynı okulda görev yapan Ufuk Yolcu, Emrah Karakaya, Okul Müdür Yardımcısı Ali Gür eşlik etti.

Emekli Öğretmen Erol Küçük; Öncelikle Bahri Yılmaz’ı yeni görevinde başarılar diledi. Yaptığı konuşmada; “Hiç dikkatinizi çekti mi bilmem sadece biz öğretmenler işe gidiyorum demez, okula gidiyorum der, öğretmenlik iş değildir, gönülden yapılan bir meslektir. Nitelikli ve donanımlı öğrenciler için öğretmenlerin sürekli yeni projeler geliştirmesi gerekiyor. Gençlerimizi milli ve manevi değerlerin yanında eş zamanlı olarak ilimle, irfanla, fenle ve teknolojiye hâkim yetiştireceğiz. Bu konuda siz değerli öğretmenlerimizin büyük bir çaba içerisinde olduğunu görmekteyim. Hep birlikte vereceğimiz bu gayret, eğitimin kalitesini arttıracaktır. Artık görev sırası sizde” dedi.

Okul Müdürü Bahri Yılmaz ise, “Hocamın bıraktığı bayrağı biz devraldık. Siz bize verdiğiniz eğitim doğrultusunda biz de bunu öğrencilerimize taşıyoruz. Gözünüz arkada kalmasın” diye konuştu.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
GİRESİNLİ
(02.06.2023 23:01 - #73141)
ŞU OKULUN ÇEVRESİNİN TEMİZLİK VE BAKIMNIN DA YAPMASINI SÖYLEMİŞTİR İNŞALLAH.ÇÜNKÜ ETRAF ÇOK BAKIMSIZ .
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.