LGS’de Türkiye birincisi İzmir Çiğli’den

EĞİTİM (BLT) - Bülten | 11.08.2025 - 09:37, Güncelleme: 11.08.2025 - 09:37 13665+ kez okundu.
 

LGS’de Türkiye birincisi İzmir Çiğli’den

Cahide Ahmet Dalyanoğlu Ortaokulu öğrencisi Onur Şahin, 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye Birincisi oldu.
İstanbul Erkek Lisesine yerleşen Onur ŞAHİN hedefinin Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında iyi bir bilim insanı olmak olduğunu söyledi. Çiğli’de devlet okulunda okuyan bir öğrencinin LGS’de Türkiye Birinciliği elde etmesi ilk kez gerçekleşti. Bu tarihi başarı dolayısıyla Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, Onur Şahin’i makamında ağırladı. Ziyarette Onur’a okul müdürü İsmail Aslan ve Onur’un anne-babası da eşlik etti. Öğrencilerimiz için de motivasyon kaynağı olacaktır Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner: “Onur’un bu üstün başarısı, tüm Çiğli için büyük bir gurur kaynağı. Onur'un başarısı ilçemizde eğitim gören diğer öğrencilerimiz için de motivasyon kaynağı olacaktır. Kendisinin ve ailesinin mutluluğunu paylaşıyor, başarılarının hayat boyu sürmesini diliyoruz” dedi. Okul Müdürü İsmail Aslan, öğrencisinin başarısının sadece okul için değil, tüm ilçe için büyük anlam taşıdığını vurgulayarak “Bu gurur verici başarı; ailesi, okul camiamız ve tüm Çiğli için büyük bir sevinç kaynağı oldu”
Cahide Ahmet Dalyanoğlu Ortaokulu öğrencisi Onur Şahin, 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye Birincisi oldu.

İstanbul Erkek Lisesine yerleşen Onur ŞAHİN hedefinin Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında iyi bir bilim insanı olmak olduğunu söyledi.

Çiğli’de devlet okulunda okuyan bir öğrencinin LGS’de Türkiye Birinciliği elde etmesi ilk kez gerçekleşti.

Bu tarihi başarı dolayısıyla Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, Onur Şahin’i makamında ağırladı. Ziyarette Onur’a okul müdürü İsmail Aslan ve Onur’un anne-babası da eşlik etti.

Öğrencilerimiz için de motivasyon kaynağı olacaktır

Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner: “Onur’un bu üstün başarısı, tüm Çiğli için büyük bir gurur kaynağı. Onur'un başarısı ilçemizde eğitim gören diğer öğrencilerimiz için de motivasyon kaynağı olacaktır. Kendisinin ve ailesinin mutluluğunu paylaşıyor, başarılarının hayat boyu sürmesini diliyoruz” dedi.

Okul Müdürü İsmail Aslan, öğrencisinin başarısının sadece okul için değil, tüm ilçe için büyük anlam taşıdığını vurgulayarak “Bu gurur verici başarı; ailesi, okul camiamız ve tüm Çiğli için büyük bir sevinç kaynağı oldu”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.