Kovanlık’ta öğrencilerden “Filistin’e Selam Olsun” etkinliği

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 21.10.2025 - 10:59, Güncelleme: 21.10.2025 - 10:59 1941 kez okundu.
 

Kovanlık’ta öğrencilerden “Filistin’e Selam Olsun” etkinliği

Bulancak’a bağlı Kovanlık Beldesi’nde, Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Kovanlık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Her iki okulun öğrenci ve öğretmenleri tarafından ortaklaşa düzenlenen “Filistin’e Selam Olsun” etkinliğiyle, Filistin halkına destek mesajı verildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek barış, kardeşlik ve insan hakları temalı mesajlar sundu. Hazırlanan pankart ve konuşmalarla Filistin’in haklı davasına destek vurgusu yapıldı. Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Hatipoğlu, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Filistin'e selam olsun. Okulumuzda Kovanlık İmam Hatip Ortaokulu ile birlikte düzenlediğimiz etkinlikte öğrencilerimiz, Filistin halkının yanında olduklarını güçlü bir şekilde ifade ettiler. Buradan mağdur Filistin halkına selam gönderiyor, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz” Etkinlik, öğrenciler arasında farkındalık oluştururken, barış ve insanlık değerlerinin önemini vurgulayan anlamlı bir buluşma oldu.
Bulancak’a bağlı Kovanlık Beldesi’nde, Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Kovanlık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Her iki okulun öğrenci ve öğretmenleri tarafından ortaklaşa düzenlenen “Filistin’e Selam Olsun” etkinliğiyle, Filistin halkına destek mesajı verildi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek barış, kardeşlik ve insan hakları temalı mesajlar sundu. Hazırlanan pankart ve konuşmalarla Filistin’in haklı davasına destek vurgusu yapıldı.

Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Hatipoğlu, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Filistin'e selam olsun. Okulumuzda Kovanlık İmam Hatip Ortaokulu ile birlikte düzenlediğimiz etkinlikte öğrencilerimiz, Filistin halkının yanında olduklarını güçlü bir şekilde ifade ettiler. Buradan mağdur Filistin halkına selam gönderiyor, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz”

Etkinlik, öğrenciler arasında farkındalık oluştururken, barış ve insanlık değerlerinin önemini vurgulayan anlamlı bir buluşma oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.