Kızılay’dan Miraç Kandili’nde 2 bin 500 kişilik ikram

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 16.01.2026 - 09:21, Güncelleme: 16.01.2026 - 09:21 327 kez okundu.
 

Kızılay’dan Miraç Kandili’nde 2 bin 500 kişilik ikram

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara 2 bin 500 kişilik ikramda bulundu.
Muradiye Mahallesi’ndeki Çarşı Camii’nde gerçekleştirilen programda, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı ekipleri tarafından cami çıkışında vatandaşlara çorba, çay ve çeşitli ikramlıklar dağıtıldı. Etkinliğe, Kızılay personelinin yanı sıra Genç Kızılay Manisa ekibi ile Kızılay gönüllüleri de destek verdi. Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, yaptığı açıklamada, Miraç Kandili’nin manevi atmosferini paylaşmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. Gürsel, “Miraç Kandili, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği müstesna gecelerden biridir. Türk Kızılay olarak, bu anlamlı gecede vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kızılay’ın köklü yardımlaşma anlayışıyla, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya ve toplumun her kesimiyle gönül bağımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Vatandaşlar da yapılan ikram ve hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kızılay ekiplerine teşekkür etti.  
Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara 2 bin 500 kişilik ikramda bulundu.

Muradiye Mahallesi’ndeki Çarşı Camii’nde gerçekleştirilen programda, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı ekipleri tarafından cami çıkışında vatandaşlara çorba, çay ve çeşitli ikramlıklar dağıtıldı. Etkinliğe, Kızılay personelinin yanı sıra Genç Kızılay Manisa ekibi ile Kızılay gönüllüleri de destek verdi.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, yaptığı açıklamada, Miraç Kandili’nin manevi atmosferini paylaşmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Gürsel, “Miraç Kandili, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği müstesna gecelerden biridir. Türk Kızılay olarak, bu anlamlı gecede vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kızılay’ın köklü yardımlaşma anlayışıyla, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya ve toplumun her kesimiyle gönül bağımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar da yapılan ikram ve hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kızılay ekiplerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.