Karadeniz'de şaşırtan olay! Bahçede kendiliğinden muz yetişti

GÜNDEM (YH) - www.yildizhaber.com.tr | 25.01.2026 - 11:11, Güncelleme: 25.01.2026 - 11:17 7923+ kez okundu.
 

Karadeniz'de şaşırtan olay! Bahçede kendiliğinden muz yetişti

Giresun’un Bulancak ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Seyfettin Cumhur Şahin, bahçesinin kenarında kendiliğinden muz yetiştiğini söyledi.
Herhangi bir ekim ya da özel bakım yapmadığını belirten Şahin, muz bitkisini fark ettiğinde büyük şaşkınlık yaşadığını ifade etti. Karadeniz ikliminde nadir görülen bu durum, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti. Doğal şekilde yetiştiği öğtenilen muz bitkisi, Bulancak’ta iklim değişikliğinin etkileri ve farklı tarım ürünlerinin bölgede yetişme ihtimali konusunda dikkat çekti.
Giresun’un Bulancak ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Seyfettin Cumhur Şahin, bahçesinin kenarında kendiliğinden muz yetiştiğini söyledi.

Herhangi bir ekim ya da özel bakım yapmadığını belirten Şahin, muz bitkisini fark ettiğinde büyük şaşkınlık yaşadığını ifade etti. Karadeniz ikliminde nadir görülen bu durum, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti.

Doğal şekilde yetiştiği öğtenilen muz bitkisi, Bulancak’ta iklim değişikliğinin etkileri ve farklı tarım ürünlerinin bölgede yetişme ihtimali konusunda dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.