İzmir’li sanayiciler ekonomi politikasından memnun
İzmir’li sanayiciler ekonomi politikasından memnun
İzmir, Kemalpaşa Sanayici ve İş insanları Derneği (KESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, Günel, sürdürülen ekonomi politikasına da destek vererek, acı reçeteye rağmen enflasyonu düşürme noktasında bu politikada sabırlı ve dirayetli ısrarın doğru olduğunu vurguladı.
Doğru ekonomi politikasında ısrar edilmeli
İki aydır ekonomi politikalarında uygulanan istikrarlı, basiretli, stabil duruştan memnuniyet duyduklarının da altını çizen Günel, “Dövizdeki öngörülebilir artış, stabilite son derece önemli. Dövizin nereye gittiği değil nasıl gittiği iş dünyası için önemli. İhracatta da ithalatta da hammadde yönetiminde de bu çok büyük etken yaratmaktadır. Bu alanda volatilitenin az olmasını diliyor ve bekliyoruz. Bu ekonomi yönetiminin elbette acı reçetesi olacaktır ancak bu bedel ödendiği müddetçe, doğru politikalarla birlikte 1.5, 2 yıl içinde daha iyi, daha olumlu, daha pozitif bir ekonomik tabloya sahip olacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Toplantı sponsoru olan Borusan Lojistik eTA Taşımacılık İş Geliştirme Grup Müdürü Hakan Cenkçiler’in tanıtım gerçekleştirdiği toplantıda, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Oğuz Sancakdar ise Yapay Zeka’nın Hukuki Çerçevesi ve Yapay Zeka Etiği konusunda sunum yaptı.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.