Güney Koreli Fenomen Mhyochi'nin Türkiye Yürüyüşünde Bulancak Detayı!
Güney Koreli Fenomen Mhyochi'nin Türkiye Yürüyüşünde Bulancak Detayı!
Güney Koreli sosyal medya fenomeni Mhyochi, yürüyerek gerçekleştirdiği Türkiye turunun Giresun etabına geçmeden önce Bulancak'taki ikinci gününü tamamladı.
İlçeden ayrılırken Bulancak girişinde yer alan, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç tarafından asılan Atatürk posteri üzerindeki “Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır” yazısı dikkatini çekti.
Fenomen gezgin, bu sözü Türkçe olarak okuyup takipçileriyle paylaştı ve "Bu söz ne anlama geliyor?" diye sorarak Türkiye'nin bağımsızlık mesajını gündeme taşıdı.
Yolculuğu sırasında Bulancak Fatoğlu Kavşağı’nda ise maalesef istenmedik bir olayla karşılaştı. Yayın sırasında bir kişinin araçla yaklaşarak rahatsız edici bir davranışta bulunması üzerine yetkililer hızlıca müdahale etti. Şahıs Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yakalanarak idari para cezası ile cezalandırıldı.
Mhyochi, olayın ardından canlı yayınında Bulancak Belediyesi'ne teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Her şey için Bulancak Belediyesi'ne çok teşekkür ederim. Bunları başka belediyelere asla söylemedim. Özellikle çılgınca ama gerçekten takdir ettiğim bir şey, pancar için bana yardım ettiler. Çok teşekkür ederim. Eğer orada tatmasaydım, başka bir yerde tadacağımdan emin değildim.”
Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu sözler, hem Bulancak Belediyesi'nin misafirperverliğini hem de Türkiye'nin kültürel zenginliğini uluslararası izleyiciye taşımış oldu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.