Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi Dostlarını Unutmadı
Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi Dostlarını Unutmadı
Ordu’nun Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, dostluk ve vefa örneği göstererek Yıldız Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.
Başkan Sipahi, yoğun programına rağmen eski dostlarını ihmal etmediğini belirterek, gazetemizin kurucuları Ali Yıldız, Sinan Yıldız ve Cengiz Utku ile bir araya geldi.
Bulancak’a uzun süredir gelemediğini ifade eden Başkan Medet Sipahi, geçmişe dayanan dostluklarını unutmadığını vurguladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı sohbetler ve hatıralar tazelenirken, Sipahi, Yıldız Haber ailesine başarı dileklerini iletti.
Başkan Sipahi, “Gönül bağı kurduğumuz dostlarımızla bir araya gelmek, geçmişten gelen bağlarımızı yeniden hatırlamak benim için çok kıymetli. Zaman ne kadar geçerse geçsin, dostluk unutulmaz,” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.