Görele'de Soğuksu Yaya yolunda sona doğru
Görele'de Soğuksu Yaya yolunda sona doğru
Görele'de, Soğuksu Mahallesi sahil kesiminden Kaba Deresi Köprüsü’ne uzanan yaya yolunda yürütülen yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.
Görele Belediyesi, ilçe genelindeki altyapı ve üstyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Bu kapsamda, Soğuksu Mahallesi sahil güzergahını Kaba Deresi Köprüsü’ne bağlayan hat üzerindeki yaya yolunda başlatılan kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Görele Belediye Başkan Vekili Aysel Uzun, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, yayaların konforu ve güvenliğinin kendileri için her zaman öncelikli olduğunu vurguladı.
Projeyle mahalleye modern bir çehre kazandırmayı hedeflediklerini belirten Uzun, şunları kaydetti: "Soğuksu Mahallemizin sahil kesiminden Kaba Deresi Köprüsü’ne uzanan yaya yolumuzdaki yenileme çalışmalarımızda artık son aşamaya geldik. Çalışmalarımız tamamen bittiğinde; yayalarımızın emniyetle adım atacağı engelsiz bir yapıyı, mahallemizin estetiğine değer katacak yepyeni bir vizyonu ve hemşehrilerimizin keyifle vakit geçireceği modern bir kaldırımı ilçemize kazandırmış olacağız.
Görele'yi daha yaşanabilir ve estetik bir kent haline getirmek için sevgiyle ve azimle çalışmaya devam ediyoruz."



Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.