Görele'de şiir dinletisi düzenlendi

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 14.05.2025 - 10:57, Güncelleme: 14.05.2025 - 11:18 8274+ kez okundu.
 

Görele'de şiir dinletisi düzenlendi

Giresun'un Görele ilçesinde şiir dinletisi programı organize edildi.
Açık Kapı Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Valilik personelinin gönüllü katılımıyla düzenlenen şiir dinletisinin ikincisi, Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu. "Sözün en güzel tonu" temasıyla gerçekleştirilen dinletide, Mevlana Celaleddin-i Rumi'den Aşık Veysel'e, Cahit Sıtkı Tarancı'dan Sezai Karakoç'a kadar pek çok şairin eserleri seslendirildi. Vali Yardımcısı Alpaslan Altınışık, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Hamit Genç ise şiirin duygusunu hissettikleri güzel ve anlamlı bir etkinlik olduğunu vurguladı.
Giresun'un Görele ilçesinde şiir dinletisi programı organize edildi.

Açık Kapı Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Valilik personelinin gönüllü katılımıyla düzenlenen şiir dinletisinin ikincisi, Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

"Sözün en güzel tonu" temasıyla gerçekleştirilen dinletide, Mevlana Celaleddin-i Rumi'den Aşık Veysel'e, Cahit Sıtkı Tarancı'dan Sezai Karakoç'a kadar pek çok şairin eserleri seslendirildi.

Vali Yardımcısı Alpaslan Altınışık, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Hamit Genç ise şiirin duygusunu hissettikleri güzel ve anlamlı bir etkinlik olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.