Görele’de afet farkındalık eğitimi verildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 12.05.2025 - 17:55, Güncelleme: 12.05.2025 - 17:56 2634+ kez okundu.
 

Görele’de afet farkındalık eğitimi verildi

Giresun'un Görele ilçesinde AFAD Giresun İl Müdürlüğünce kamu kurumlarına yönelik afet farkındalık eğitimi düzenlendi.
Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimde AFAD görevlileri deprem, yangın, tsunami ve acil tahliye konularında çeşitli bilgiler verdi. Görevliler, afet öncesi ve sonrasında yapılması gereken doğru davranışları aktardı. Eğitim sonrası Cumhuriyet meydanında uygulamalı tatbikatlar da yapıldı.
Giresun'un Görele ilçesinde AFAD Giresun İl Müdürlüğünce kamu kurumlarına yönelik afet farkındalık eğitimi düzenlendi.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimde AFAD görevlileri deprem, yangın, tsunami ve acil tahliye konularında çeşitli bilgiler verdi.

Görevliler, afet öncesi ve sonrasında yapılması gereken doğru davranışları aktardı.

Eğitim sonrası Cumhuriyet meydanında uygulamalı tatbikatlar da yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.