Giresunspor deplasmanda hayat buldu

SPOR 30.10.2017 - 15:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2909+ kez okundu.
 

Giresunspor deplasmanda hayat buldu

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Akın Çorap Giresunspor, Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. 4 haftadır 3 puana hasret kalan yeşil beyazlılar Adana Demirspor'u yenerek rahat bir nefes aldı.
Karşılaşmanın 19. dakikasında Dmytro Korkishko ve 33. dakikasında Panos Dimitriadis'in golleriyle deplasmandan galibiyetle ayrılan çotanaklar bu sezon 5. galibiyetini aldı. 19 puana çıkan temsilcimiz 2. sıradaki yerini korudu. Adana Demirspor maçının zor geçeceğini bilerek karşılaşmaya hazırlandıklarını ifade eden Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, şu değerlendirmeyi yaptı:  "Adana Demirspor'un içeride mağlup olduğu bir maçtan sonra oyun formatını değiştirdiğini biliyorduk. Yani kendi evinde olmasına rağmen bekliyor, oynuyordu. Bu doğrultuda çalıştık. İlk yarı istediğimiz gibi gitti, iki gol de bulduk. İkinciyi yarı hem saha şartları hem futbolcuların skoru koruma duygusu sıkıntı yaratabilirdi. Bununla beraber kontratakla skoru da yükseltebilirdik. O da olmadı sonuçta galip geldik. Bizim için yukarıya tutunma adına önemli bir maçtı" diye konuştu.
TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Akın Çorap Giresunspor, Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. 4 haftadır 3 puana hasret kalan yeşil beyazlılar Adana Demirspor'u yenerek rahat bir nefes aldı.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Dmytro Korkishko ve 33. dakikasında Panos Dimitriadis'in golleriyle deplasmandan galibiyetle ayrılan çotanaklar bu sezon 5. galibiyetini aldı. 19 puana çıkan temsilcimiz 2. sıradaki yerini korudu.

Adana Demirspor maçının zor geçeceğini bilerek karşılaşmaya hazırlandıklarını ifade eden Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, şu değerlendirmeyi yaptı:  "Adana Demirspor'un içeride mağlup olduğu bir maçtan sonra oyun formatını değiştirdiğini biliyorduk. Yani kendi evinde olmasına rağmen bekliyor, oynuyordu. Bu doğrultuda çalıştık. İlk yarı istediğimiz gibi gitti, iki gol de bulduk. İkinciyi yarı hem saha şartları hem futbolcuların skoru koruma duygusu sıkıntı yaratabilirdi. Bununla beraber kontratakla skoru da yükseltebilirdik. O da olmadı sonuçta galip geldik. Bizim için yukarıya tutunma adına önemli bir maçtı" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.