Giresun'da yamaçtan yuvarlanan kişi yaralandı

DÜNYA (YH) - www.yildizhaber.com.tr | 16.06.2025 - 10:23, Güncelleme: 16.06.2025 - 10:23 26608+ kez okundu.
 

Giresun'da yamaçtan yuvarlanan kişi yaralandı

Giresun'un Keşap ilçesi Uğurca Mahallesi'ndeki arazisinde ot biçen E.A, dengesini kaybederek yamaçtan yuvalandı.
Uğurca Mahallesi'ndeki arazisinde ot biçen E.A, dengesini kaybederek yamaçtan yuvalandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil sağlık, polis ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce bulunduğu yerden kurtarılan yaralı, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.  
Giresun'un Keşap ilçesi Uğurca Mahallesi'ndeki arazisinde ot biçen E.A, dengesini kaybederek yamaçtan yuvalandı.

Uğurca Mahallesi'ndeki arazisinde ot biçen E.A, dengesini kaybederek yamaçtan yuvalandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil sağlık, polis ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerce bulunduğu yerden kurtarılan yaralı, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.