Giresun’da Engelli Derneklerinden Vali Koç’a Ziyaret

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 05.02.2026 - 11:39, Güncelleme: 05.02.2026 - 11:50 2282 kez okundu.
 

Giresun’da Engelli Derneklerinden Vali Koç’a Ziyaret

Giresun Valisi Mustafa Koç, engelli vatandaşlara ve özel gereksinimli çocuklara yönelik faaliyet yürüten derneklerin başkan ve yöneticilerini makamında kabul etti.
Valilikte gerçekleşen görüşmede, engelli bireylerin toplumsal hayata katılımı ve derneklerin sahadaki çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Dernek başkanları ve yöneticiler katıldı Kabulde; Giresun Anadolu Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Nihat Yayla, Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği Başkanı Osman Şeyranlıoğlu, Giresun Sağırlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Adem Dinç, Giresun Görme Engelliler Derneği Başkanı Yeter Aslan ile Özel Gereksinimli Çocuklar Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Filiz Ercan ve dernek yöneticileri yer aldı. “Toplumsal hayata katılım” vurgusu Ziyarete katılan özel gereksinimli çocuklar ve engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Koç, heyetin hayırlı olsun temennilerini kabul ederek nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Görüşmede, engelli bireylerin sosyal yaşamda daha aktif yer alması, spor ve eğitim odaklı çalışmaların güçlendirilmesi ile derneklerin yürüttüğü faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.  
Giresun Valisi Mustafa Koç, engelli vatandaşlara ve özel gereksinimli çocuklara yönelik faaliyet yürüten derneklerin başkan ve yöneticilerini makamında kabul etti.

Valilikte gerçekleşen görüşmede, engelli bireylerin toplumsal hayata katılımı ve derneklerin sahadaki çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Dernek başkanları ve yöneticiler katıldı

Kabulde; Giresun Anadolu Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Nihat Yayla, Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği Başkanı Osman Şeyranlıoğlu, Giresun Sağırlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Adem Dinç, Giresun Görme Engelliler Derneği Başkanı Yeter Aslan ile Özel Gereksinimli Çocuklar Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Filiz Ercan ve dernek yöneticileri yer aldı.

“Toplumsal hayata katılım” vurgusu

Ziyarete katılan özel gereksinimli çocuklar ve engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Koç, heyetin hayırlı olsun temennilerini kabul ederek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Görüşmede, engelli bireylerin sosyal yaşamda daha aktif yer alması, spor ve eğitim odaklı çalışmaların güçlendirilmesi ile derneklerin yürüttüğü faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.