Giresun’da Ayak Tenisi Heyecanı Başladı

SPOR (BLT) - Bülten | 28.07.2026 - 11:17, Güncelleme: 28.07.2026 - 11:17 351 kez okundu.
 

Giresun’da Ayak Tenisi Heyecanı Başladı

Giresun Belediyesi tarafından yaz boyunca düzenlenen spor etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
Sokak Basketbolu Turnuvası ile başlayan spor organizasyonları, şimdi de Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen Ayak Tenisi Turnuvası ile sporseverleri buluşturdu. Uzun yıllar ASKF başkanlığı yaparak amatör futbola hizmet veren merhum Mehmet Güngör anısına düzenlenen turnuvaya 54 takım katılırken, Atatürk Meydanı renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvanın açılışına katılan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse de belediye takımının formasını giyerek sahaya çıktı ve sporcularla birlikte heyecana ortak oldu. Başkan Köse yaptığı değerlendirmede, Giresun'da sporun her branşını desteklemeye devam edeceklerini belirterek: "Sokak Basketbolu Turnuvamızın ardından Ayak Tenisi Turnuvamızı da büyük bir coşkuyla başlattık. Bu anlamlı organizasyonu kıymetli Mehmet Güngör ağabeyimizin aziz hatırasına düzenlemekten büyük gurur duyuyoruz. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyor, dostluğun, centilmenliğin ve fair-play ruhunun ön planda olduğu, sakatlık yaşanmayan bir turnuva olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.  
Giresun Belediyesi tarafından yaz boyunca düzenlenen spor etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sokak Basketbolu Turnuvası ile başlayan spor organizasyonları, şimdi de Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen Ayak Tenisi Turnuvası ile sporseverleri buluşturdu.

Uzun yıllar ASKF başkanlığı yaparak amatör futbola hizmet veren merhum Mehmet Güngör anısına düzenlenen turnuvaya 54 takım katılırken, Atatürk Meydanı renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvanın açılışına katılan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse de belediye takımının formasını giyerek sahaya çıktı ve sporcularla birlikte heyecana ortak oldu.

Başkan Köse yaptığı değerlendirmede, Giresun'da sporun her branşını desteklemeye devam edeceklerini belirterek: "Sokak Basketbolu Turnuvamızın ardından Ayak Tenisi Turnuvamızı da büyük bir coşkuyla başlattık. Bu anlamlı organizasyonu kıymetli Mehmet Güngör ağabeyimizin aziz hatırasına düzenlemekten büyük gurur duyuyoruz. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyor, dostluğun, centilmenliğin ve fair-play ruhunun ön planda olduğu, sakatlık yaşanmayan bir turnuva olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.