Giresun Valisi Serdengeçti İçin Anlamlı Veda Yemeği

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 09.01.2026 - 11:48, Güncelleme: 09.01.2026 - 11:48 5145 kez okundu.
 

Giresun Valisi Serdengeçti İçin Anlamlı Veda Yemeği

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Osmaniye Valiliği görevine atanan Mehmet Fatih Serdengeçti onuruna, Bulancak Yavuz Pide’de veda yemeği düzenlendi.
Programa Giresun ve İlçe protokolünden önemli isimler katıldı. Düzenlenen veda yemeğinde Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Piraziz Kaymakamı Burak Öz, 27. Dönem AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Tetik ve birçok davetli ile protokol üyesi yer aldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, Vali Serdengeçti’nin Giresun’da görev yaptığı süre boyunca il genelinde yürüttüğü kamu hizmetleri, hayata geçirilen projeler ve kente sunduğu katkılar değerlendirildi. Katılımcılar, Serdengeçti’ye Giresun’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yeri Osmaniye’de başarı dileklerini iletti. Vali Serdengeçti de veda yemeği dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Giresun’un kendisi için her zaman özel bir yere sahip olduğunu ifade etti. Program, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Osmaniye Valiliği görevine atanan Mehmet Fatih Serdengeçti onuruna, Bulancak Yavuz Pide’de veda yemeği düzenlendi.

Programa Giresun ve İlçe protokolünden önemli isimler katıldı.

Düzenlenen veda yemeğinde Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Piraziz Kaymakamı Burak Öz, 27. Dönem AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Tetik ve birçok davetli ile protokol üyesi yer aldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, Vali Serdengeçti’nin Giresun’da görev yaptığı süre boyunca il genelinde yürüttüğü kamu hizmetleri, hayata geçirilen projeler ve kente sunduğu katkılar değerlendirildi.

Katılımcılar, Serdengeçti’ye Giresun’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yeri Osmaniye’de başarı dileklerini iletti.
Vali Serdengeçti de veda yemeği dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Giresun’un kendisi için her zaman özel bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Program, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.