Giresun Teknopark’ta Yeni Merkez İçin Teknik Değerlendirme
Giresun Teknopark’ta Yeni Merkez İçin Teknik Değerlendirme
Giresun Teknopark’ta yapımı süren yeni Ana İdare ve Kuluçka Merkezi projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Giresun Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Anıl Kaya, inşaat sürecinin yakından takip edildiğini belirterek, projenin planlanan şekilde ilerlemesi için gerekli değerlendirmelerin sürdüğünü ifade etti.

Bu kapsamda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, Genel Müdür Muhammet Anıl Kaya’yı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, yüklenici firma yetkililerinin de katılımıyla yeni merkezin mevcut durumu ve gelinen son aşama ele alındı.
Ziyaretin ardından Genel Müdür Kaya, proje ekibi ve yüklenici firma temsilcileriyle kapsamlı bir teknik toplantı yaptı. Toplantıda, inşaat sürecine ilişkin yol haritası masaya yatırılırken, çalışmaların planlı ve koordineli şekilde sürdürülmesi adına karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Giresun’un teknoloji ve inovasyon altyapısını güçlendirmesi hedeflenen yeni Ana İdare ve Kuluçka Merkezi’nin tamamlanmasıyla birlikte, girişimcilik ekosistemine önemli katkılar sunması bekleniyor. Projenin, bölgedeki yenilikçi iş fikirlerinin gelişimine destek olması ve teknopark bünyesindeki faaliyetleri daha da güçlendirmesi amaçlanıyor.
Çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü projede, merkezin tamamlanmasıyla birlikte Giresun’da teknoloji odaklı yatırımların ve girişimcilik faaliyetlerinin ivme kazanması öngörülüyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.