Giresun Öz Sağlık-İş’ten 1 Mayıs’a Damga Vuran Katılım!
Giresun Öz Sağlık-İş’ten 1 Mayıs’a Damga Vuran Katılım!
Giresun HAK-İŞ İl Başkanlığı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Giresun Şube Başkanlığı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Rize’de düzenlenen kutlamalara güçlü bir çıkış yaptı.
Giresun Şube Başkanı Murat Karslı öncülüğünde organize edilen katılımda, tam 11 otobüs ve 361 kişi alanda yer aldı. Kutlamalar sadece sendika üyeleriyle sınırlı kalmadı; üyelerin ailelerinin de yoğun ilgisiyle adeta bir dayanışma şölenine dönüştü. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonu, güne keyifli bir başlangıç sağlarken, birlik ve beraberlik ruhunu da pekiştirdi.
Başkan Murat Karslı’nın planlama ve organizasyon becerisi, gün boyunca hissedildi. Katılımcıların memnuniyeti, sürecin disiplinli bir şekilde yönetilmesi ve yüksek moral seviyesi, başarılı bir sendika liderliğinin somut göstergesi oldu.
Öz Sağlık-İş Giresun Şubesi, yalnızca miting alanlarında değil, üye ve ailelerinin sosyal yaşamlarında da güçlü bir destekçi olduğunu bir kez daha gösterdi. Gösterilen bu birliktelik, sendikal mücadelenin sahadaki en güçlü yanıtı olarak değerlendirildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.