Giresun Göksu Travertenleri'nde Otomobil Yürüyüş Yoluna Düştü 5 Yaralı
Giresun Göksu Travertenleri'nde Otomobil Yürüyüş Yoluna Düştü 5 Yaralı
Giresun’un Dereli ilçesinde Göksu travertenleri otoparkında meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil yaklaşık 10 metre yükseklikten yürüyüş yoluna düştü.
Kazada 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Giresun’un Dereli ilçesine bağlı Pınarlar köyünde bulunan ve kentin önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Göksu travertenlerinde korkutan bir kaza yaşandı. Otoparka park edilen otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yaklaşık 10 metre yükseklikten kullanıma kapalı yürüyüş yoluna düştü.
Kaza, Volkan K. (35) idaresindeki aracın park hâlindeyken hareket etmesi sonucu meydana geldi. Olay yerine kısa sürede 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi.
Meydana gelen kazada sürücü Volkan K. ile birlikte araçta bulunan Poyraz Efe K. (6), Emre F. (25), Tuğba F. (26) ve durumu ağır olan İrem K. (30) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.