Geleceğin liderleri gazi meclisinde

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 30.06.2025 - 10:17, Güncelleme: 30.06.2025 - 10:17 1708 kez okundu.
 

Geleceğin liderleri gazi meclisinde

İMHAD’ın önderliğinde İzmir’li İHL’si öğrencileri Ankara’ya giderek Milletvekiliyle bir araya geldi.
İMHAD’ın önderliğinde İzmir’li İHL’si öğrencileri Ankara’ya giderek  Milletvekiliyle bir araya geldi. Öğrenciler, bu ziyaretle, siyasetin işleyişinden Türkiye'nin gelecek vizyonuna kadar birçok konuda bilgi sahibi oldular. İMHAD Başkanı Burhanettin Kansızoğlu'nun "Yarının Değil Bugünün Liderleri" sloganıyla desteklediği bu ziyarette , gençler Gazi Meclis atmosferini teneffüs ederek kalıcı bir deneyim elde etti. Bunun yanında,  öğrenciler, kurumunun işleyişi, Genel Kurul çalışmaları, milletvekillerinin günlük rutinleri, Ankara'nın siyasi atmosferi ve Türkiye'nin gelecek vizyonu hakkında bilgi edindiler. Program içeriğinde,  İzmir Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir ve Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı ve onların sorularına cevap verdiler. İMHAD Liderlik Akademisi Mezunları öğrencilerle beraberdi İMHAD Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, ziyarete "Yarının Değil Bugünün Liderleri" sloganıyla ilk adımları atılan İMHAD Liderlik Akademisi'nin 2025 yılı mezunlarının da dahil olduğunu söyledi. Kansızoğlu, "Yarın milletimiz namına bu koltuklarda oturacak olan kıymetli gençlerimiz, bugünden Gazi Meclis'in havasını teneffüs etme imkanı buldu. Çok değerli bir deneyim kazanan sevgili İmam Hatiplilerimi tebrik ediyorum, tümüne hayatları boyunca başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.
İMHAD’ın önderliğinde İzmir’li İHL’si öğrencileri Ankara’ya giderek Milletvekiliyle bir araya geldi.

İMHAD’ın önderliğinde İzmir’li İHL’si öğrencileri Ankara’ya giderek  Milletvekiliyle bir araya geldi.

Öğrenciler, bu ziyaretle, siyasetin işleyişinden Türkiye'nin gelecek vizyonuna kadar birçok konuda bilgi sahibi oldular.

İMHAD Başkanı Burhanettin Kansızoğlu'nun "Yarının Değil Bugünün Liderleri" sloganıyla desteklediği bu ziyarette , gençler Gazi Meclis atmosferini teneffüs ederek kalıcı bir deneyim elde etti.

Bunun yanında,  öğrenciler, kurumunun işleyişi, Genel Kurul çalışmaları, milletvekillerinin günlük rutinleri, Ankara'nın siyasi atmosferi ve Türkiye'nin gelecek vizyonu hakkında bilgi edindiler.

Program içeriğinde,   İzmir Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir ve Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı ve onların sorularına cevap verdiler.

İMHAD Liderlik Akademisi Mezunları öğrencilerle beraberdi

İMHAD Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, ziyarete "Yarının Değil Bugünün Liderleri" sloganıyla ilk adımları atılan İMHAD Liderlik Akademisi'nin 2025 yılı mezunlarının da dahil olduğunu söyledi.

Kansızoğlu, "Yarın milletimiz namına bu koltuklarda oturacak olan kıymetli gençlerimiz, bugünden Gazi Meclis'in havasını teneffüs etme imkanı buldu. Çok değerli bir deneyim kazanan sevgili İmam Hatiplilerimi tebrik ediyorum, tümüne hayatları boyunca başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.