Eğitim-İş Üyeleri Bulancak’ta buluştu
Eğitim-İş Üyeleri Bulancak’ta buluştu
Bulancak’ta 109 üyesiyle Eğitim-Bir-Sen’in ardından en fazla üyeye sahip ikinci sendika konumunda bulunan Eğitim-İş, geçtiğimiz cumartesi günü düzenlediği kahvaltı programıyla öğretmenleri ve ailelerini bir araya getirdi.
Ayatoure Otel’de gerçekleştirilen etkinlik, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Kahvaltı buluşmasına; Eğitim-İş Bulancak Temsilcisi Burak Uzunoğlu, Giresun Eğitim-İş İl Başkanı Mustafa Gürel, Sendika yöneticileri, Piraziz Eğitim-İş Temsilcisi Serdar Başköy, Bulancak’ta sendikaya üye öğretmenler ve aileleri katıldı.
Toplantıya katılan İl Başkanı Mustafa Gürel yaptığı konuşmayla etkinliğe renk kattı. Eğitimde yaşanan sorunlar, beklentiler ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Eğitim-İş Bulancak Temsilcisi Burak Uzunoğlu ise öğretmenlere ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Program boyunca öğretmenler hem mesleki konuları değerlendirme fırsatı buldu hem de yoğun iş temposu dışında bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.
Eğitim-İş’in bu anlamlı buluşması, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı ve geleneksel hâle getirilmesi yönünde olumlu görüşler dile getirildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.