Çeşme Maratonuna 29 ülkeden 2 bin 606 sporcu katılıyor

SPOR (YH) - www.yildizhaber.com.tr | 12.05.2025 - 09:57, Güncelleme: 12.05.2025 - 09:57 6822+ kez okundu.
 

Çeşme Maratonuna 29 ülkeden 2 bin 606 sporcu katılıyor

İzmir, Çeşme, Ilıca ve Alaçatı’nın doğal güzellikleri arasındaki Salomon Çeşme Maratonu, başladı.
Denizin Sesi, Adımların Ritmi: Çeşme'de Koş" sloganı ile düzenlenen Salomon Çeşme Maratonu, 42K, 21K ve 10K’lık parkurlarda gerçekleşiyor. Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde yapılan  yarışa, 29 ülkeden 2 bin 606 sporcu katılıyor. Maraton için yapılan toplantıya, Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı Emre Can Durmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Yavuz Yaşar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nuri Büyükateş, Salomon Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu, Salomon Türkiye Marka Direktörü Orçun Kutluad, Garmin Türkiye Genel Müdürü Hasan Güder, Argeus Travel & Events Kurucu Ortağı Aydın Ayhan Güney ve davetliler katıldı. Yılın her döneminde yaşayan bir Çeşme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” Belediye Başkan Yardımcısı Emre Can Durmaz, “Bu yıl, 29 ülkeden 2 bin 606 sporcuyu Çeşme’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Başta Argeus & Travel Event Kurucu Ortağı Aydın Ayhan Güney, Salomon Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu olmak üzere bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, destek veren tüm sponsorlara, bu maratonun bir parçası olan herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Kaymakam Mehmet Maraşlı, “Çeşme’de turizmle beraber artık spor turizminin de her mevsim yapılabileceğini göstermekten memnuniyet duyuyoruz. Spor organizasyonları ile tüm dünyaya en kolay şekilde erişebiliyoruz. Spor en iyi tanıtım araçlarından biri ve biz de bunun için çaba sarf ediyoruz. Sporla kalın, Çeşme’de kalın” Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nuri Büyükateş, “Çeşme için çok önemli olduğunu biliyoruz. eşme’nin spor turizminde daha çok aktif olması için elimizden geleni yapıyoruz” Salomon Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu,  “Bu sene maraton olan organizasyonumuz çok kısa sürede büyüdü. Güzel bir yarış olmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu. Argeus Travel & Events Kurucu Ortağı Aydın Ayhan Güney, Çeşme’yi sevdiklerini belirterek, “Yıllardır burada bisiklet yarışı da yapıyoruz. Yerel yönetimin desteği ve titizlikle üzerinde durması en önemli aktör. Tecrübesi yüksek bir organizasyon ekibiyiz ve 20 yıldır bu tarz işler yapıyoruz” dedi. 29 ülkeden 2 bin 606 sporcu Salomon Çeşme Maratonu, 29 ülkeden 2 bin 606 sporcunun katılımı ile koşulacak. Organizasyona Türkiye’nin yanı sıra; Yunanistan, Tacikistan, İsviçre, ABD, Rusya, Hollanda, İsrail, Etiyopya, Meksika, Birleşik Krallık, Fas, İran, Kanada, Almanya, Litvanya, Norveç, Slovenya, Endonezya, Arnavutluk, Bulgaristan, Fransa, Suriye, Sırbistan, Hindistan, İtalya, Romanya, Malezya ve KKTC’den sporcular katılacak.
İzmir, Çeşme, Ilıca ve Alaçatı’nın doğal güzellikleri arasındaki Salomon Çeşme Maratonu, başladı.

Denizin Sesi, Adımların Ritmi: Çeşme'de Koş" sloganı ile düzenlenen Salomon Çeşme Maratonu, 42K, 21K ve 10K’lık parkurlarda gerçekleşiyor. Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde yapılan  yarışa, 29 ülkeden 2 bin 606 sporcu katılıyor.

Maraton için yapılan toplantıya, Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı Emre Can Durmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Yavuz Yaşar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nuri Büyükateş, Salomon Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu, Salomon Türkiye Marka Direktörü Orçun Kutluad, Garmin Türkiye Genel Müdürü Hasan Güder, Argeus Travel & Events Kurucu Ortağı Aydın Ayhan Güney ve davetliler katıldı.

Yılın her döneminde yaşayan bir Çeşme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Belediye Başkan Yardımcısı Emre Can Durmaz, “Bu yıl, 29 ülkeden 2 bin 606 sporcuyu Çeşme’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Başta Argeus & Travel Event Kurucu Ortağı Aydın Ayhan Güney, Salomon Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu olmak üzere bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, destek veren tüm sponsorlara, bu maratonun bir parçası olan herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaymakam Mehmet Maraşlı, “Çeşme’de turizmle beraber artık spor turizminin de her mevsim yapılabileceğini göstermekten memnuniyet duyuyoruz. Spor organizasyonları ile tüm dünyaya en kolay şekilde erişebiliyoruz. Spor en iyi tanıtım araçlarından biri ve biz de bunun için çaba sarf ediyoruz. Sporla kalın, Çeşme’de kalın”

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nuri Büyükateş, “Çeşme için çok önemli olduğunu biliyoruz. eşme’nin spor turizminde daha çok aktif olması için elimizden geleni yapıyoruz”

Salomon Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu,  “Bu sene maraton olan organizasyonumuz çok kısa sürede büyüdü. Güzel bir yarış olmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Argeus Travel & Events Kurucu Ortağı Aydın Ayhan Güney, Çeşme’yi sevdiklerini belirterek, “Yıllardır burada bisiklet yarışı da yapıyoruz. Yerel yönetimin desteği ve titizlikle üzerinde durması en önemli aktör. Tecrübesi yüksek bir organizasyon ekibiyiz ve 20 yıldır bu tarz işler yapıyoruz” dedi.

29 ülkeden 2 bin 606 sporcu

Salomon Çeşme Maratonu, 29 ülkeden 2 bin 606 sporcunun katılımı ile koşulacak. Organizasyona Türkiye’nin yanı sıra; Yunanistan, Tacikistan, İsviçre, ABD, Rusya, Hollanda, İsrail, Etiyopya, Meksika, Birleşik Krallık, Fas, İran, Kanada, Almanya, Litvanya, Norveç, Slovenya, Endonezya, Arnavutluk, Bulgaristan, Fransa, Suriye, Sırbistan, Hindistan, İtalya, Romanya, Malezya ve KKTC’den sporcular katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.