Bulancak’ta Zekâlar Yarıştı, Heyecan Zirveye Çıktı

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 24.04.2026 - 11:34, Güncelleme: 24.04.2026 - 11:34 495 kez okundu.
 

Bulancak’ta Zekâlar Yarıştı, Heyecan Zirveye Çıktı

Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2025-2026 Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Yarışması, Atatürk Ortaokulu’nda büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.
Bulancak genelinden öğrencilerin katıldığı yarışmada; strateji, dikkat, analitik düşünme ve problem çözme becerilerini ön plana çıkaran oyunlarda öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Ortaokullar arası yarışmalarda Kulami dalında Muhammet Enes Yılmaz, Abluka dalında Halis Emir Aydın, Mangala dalında Fatma Betül Pelit, Pentago dalında Emre Karameşe ve Küre dalında Beren Zümra Yılmaz ilçe birincisi oldu. İlkokullar arası yarışmalarda ise Abluka dalında Ömer Aksu, Motif dalında Ravza Betül Ekinci, Equilibrio dalında Baybars Efe Sönmez, Pentago dalında Yusuf Alp Özdemir ve Küre dalında Kerem Çamurali birincilik elde etti. Yarışmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, bu tür etkinliklerin öğrencilerin zihinsel gelişimlerine önemli katkı sunduğunu belirterek, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. Bulut, organizasyonda emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederek, ev sahipliği yapan Atatürk Ortaokulu yönetimini de kutladı.  
Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2025-2026 Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Yarışması, Atatürk Ortaokulu’nda büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Bulancak genelinden öğrencilerin katıldığı yarışmada; strateji, dikkat, analitik düşünme ve problem çözme becerilerini ön plana çıkaran oyunlarda öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Ortaokullar arası yarışmalarda Kulami dalında Muhammet Enes Yılmaz, Abluka dalında Halis Emir Aydın, Mangala dalında Fatma Betül Pelit, Pentago dalında Emre Karameşe ve Küre dalında Beren Zümra Yılmaz ilçe birincisi oldu.

İlkokullar arası yarışmalarda ise Abluka dalında Ömer Aksu, Motif dalında Ravza Betül Ekinci, Equilibrio dalında Baybars Efe Sönmez, Pentago dalında Yusuf Alp Özdemir ve Küre dalında Kerem Çamurali birincilik elde etti.

Yarışmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut, bu tür etkinliklerin öğrencilerin zihinsel gelişimlerine önemli katkı sunduğunu belirterek, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti.

Bulut, organizasyonda emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederek, ev sahipliği yapan Atatürk Ortaokulu yönetimini de kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.