Bulancak’ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi
Bulancak’ta Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi
Giresun’un Bulancak ilçesinde, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları onuruna anlamlı bir iftar programı gerçekleştirildi.
Programa Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ve eşi Çiğdem Tuncer, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve eşi Özlem Sıbıç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Koloğlu, Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Oktay Karaman ile ilçe protokolü katıldı.
Bulancak’ta birlik ve beraberlik mesajı verildi
Şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programında, birlik ve beraberlik duyguları ön plana çıktı. Protokol üyeleri, kahraman gaziler ve şehit yakınlarıyla yakından ilgilenerek sohbet etti, taleplerini dinledi.
Programda yapılan konuşmalarda, vatan uğruna fedakârlık gösteren aziz şehitler rahmet, minnet ve dualarla anılırken, gazilere sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulunuldu.
Şehit aileleri ve gazilerin her zaman baş tacı olduğu vurgulanarak, devletin ve milletin her koşulda yanlarında olduğu ifade edildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.