Bulancak’ta iki ayrı yangına itfaiyeden zamanında müdahale
Bulancak’ta iki ayrı yangına itfaiyeden zamanında müdahale
Bulancak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde meydana gelen iki ayrı yangına hızlı şekilde müdahale ederek olası can kayıplarının önüne geçti.
Merkez Çolakoğlu Camii mevkiinde bir evde çıkan hafif çaplı yangın, ekiplerin kısa sürede olay yerine ulaşmasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken evde maddi hasar oluştu.

Öte yandan Süme Köyü’nde bulunan 3 katlı bir evde meydana gelen baca ve çatı yangınına da itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Zamanında yapılan çalışmalar sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı. Olayın ardından soğutma çalışmaları gerçekleştirildi.

Yetkililer, özellikle kış aylarında baca temizliği ve çatı kontrollerinin ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekerek vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.