Bulancak’ta 23 yaşındaki genç evinde hayatını kaybetti

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 16.07.2026 - 09:20, Güncelleme: 16.07.2026 - 09:20 1971 kez okundu.
 

Bulancak’ta 23 yaşındaki genç evinde hayatını kaybetti

Bulancak İhsaniye Mahallesi Raşit Özdemir Caddesi’nde bulunan bir evde 23 yaşındaki M.E. isimli şahıs hayatını kaybetti.
Edinilen ilk bilgilere göre, ailesi ile birlikte yaşayan M.E.’nin ateşli bir silahla kendine zarar verme girişiminde bulunduğu ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.  
Bulancak İhsaniye Mahallesi Raşit Özdemir Caddesi’nde bulunan bir evde 23 yaşındaki M.E. isimli şahıs hayatını kaybetti.

Edinilen ilk bilgilere göre, ailesi ile birlikte yaşayan M.E.’nin ateşli bir silahla kendine zarar verme girişiminde bulunduğu ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.