Bulancakspor, Giresunspor’u 2-1 Mağlup Etti
Bulancakspor, Giresunspor’u 2-1 Mağlup Etti
1926 Bulancakspor, TFF 3. Lig 3. Grup 3. hafta mücadelesinde Giresunspor ile Giresun’da karşı karşıya geldi.
Büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı Halil Erdoğan yönetirken, yardımcılıklarını Gürkan Uslu ve Atahan Kandır yaptı.
Maçın kadroları:
1926 Bulancakspor sahaya Umut, Ataberk, Mertkan, Hakan, Seymen, Mustafa, Hamit, Enes, Hüseyin, Selman ve Zafer 11’iyle çıktı.
Ev sahibi Giresunspor ise Göktan, Ahmet, Emre, Şahin, Şenel, Ali Emirhan, Arda, Mehmet, Barış, Kasım ve Furkan Kütük kadrosuyla maça başladı.
İlk yarı Giresunspor üstünlüğüyle bitti
Maça etkili başlayan taraf 1926 Bulancakspor olsa da, Giresunspor’un atakları taraftarı heyecanlandırdı. 41. dakikada Şahin Dik’in attığı golle Giresunspor 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

1926 Bulancakspor ikinci yarıda geri döndü
İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan 1926 Bulancakspor, oyunun kontrolünü eline aldı. 67. dakikada ceza sahası içinde yapılan şık bir vuruşla skor 1-1’e geldi. Dakikalar 71’i gösterdiğinde ise Hasan Ali sahneye çıktı ve attığı golle Bulancakspor’u 2-1 öne geçirdi.
Kalan dakikalarda Giresunspor’un beraberlik çabaları sonuç vermedi. 1926 Bulancakspor, sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 puanı ha nesine yazdırdı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.