Bulancaklı Güreşçiler Türkiye Şampiyonası Biletini Kaptı
Bulancaklı Güreşçiler Türkiye Şampiyonası Biletini Kaptı
Karabük’te 8-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Güreş 1. Etap Müsabakalarında Bulancaklı sporcular önemli dereceler elde etti.
Müsabakalarda 41 kiloda mücadele eden Bulancak Atatürk Ortaokulu öğrencisi Mustafa Şardağ birinci olarak altın madalya kazanırken, Bulancak İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ahmet Mahmut Bulut 44 kiloda ikinci oldu. Bulancak Atatürk Ortaokulu öğrencisi Cem Guguk ise 68 kiloda üçüncülük elde etti. 75 kiloda mücadele eden Giresun Spor Lisesi öğrencisi Mostafa Lashkari de bronz madalyanın sahibi oldu.
Başarılı sonuçlara imza atan sporcular, 6-9 Temmuz tarihlerinde Aydın’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Elde edilen dereceler, Giresun ve Bulancak spor camiasında sevinçle karşılanırken, sporcular ve antrenör Ömer Faruk Sipahi tebrik edildi. Sporcuların Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı sonuçlar alması bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.