Bulancak'ın sahipsizliği Yıldız Haber Gazetesinde manşet oldu

GÜNDEM (YH) - www.yildizhaber.com.tr | 28.07.2026 - 10:22, Güncelleme: 28.07.2026 - 10:29 1150 kez okundu.
 

Bulancak'ın sahipsizliği Yıldız Haber Gazetesinde manşet oldu

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Giresun-Ordu kara yolunda başlatılan asfalt yenileme çalışmalarının Bulancak etabına geçilememesi tepkilere neden oldu.
Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın 28 Temmuz 2026 Salı günü yayımlanan haberine göre, Piraziz ilçesinde başlayan asfalt yenileme çalışmaları, Bulancak’a ulaşmadan durdu. Piraziz’de yaklaşık 4 kilometrelik bölümde gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmalarının ardından çalışmaların Bulancak ve Giresun merkez yönünde devam etmesi bekleniyordu. Ancak Bulancak etabında herhangi bir çalışmanın başlamadığı belirtildi. Bulancak’ta Çalışma Başlamadı Her gün binlerce aracın kullandığı sahil yolunda bozuk zemin ve yıpranan asfaltın sürücülere zor anlar yaşattığı ifade edildi. Çalışmaların neden durduğuna ilişkin kapsamlı bir açıklama yapılmazken, asfalt yenilemesinin ödenek yetersizliği nedeniyle devam etmediği ileri sürüldü. Haberde görüşlerine yer verilen vatandaşlar, Piraziz’de başlayan çalışmanın Bulancak’a gelmeden durmasına tepki göstererek yetkililerden açıklama beklediklerini dile getirdi. Vatandaşlar, “Piraziz’de çalışma başladı ancak Bulancak’a gelince durdu. Giresun’un en yoğun nüfusa sahip ilçelerinden biri olan Bulancak neden sürekli geri plana atılıyor?” ifadelerini kullandı. Asfalt yenileme çalışmalarının Bulancak etabının ne zaman başlayacağı ise belirsizliğini koruyor.
Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Giresun-Ordu kara yolunda başlatılan asfalt yenileme çalışmalarının Bulancak etabına geçilememesi tepkilere neden oldu.

Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın 28 Temmuz 2026 Salı günü yayımlanan haberine göre, Piraziz ilçesinde başlayan asfalt yenileme çalışmaları, Bulancak’a ulaşmadan durdu.

Piraziz’de yaklaşık 4 kilometrelik bölümde gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmalarının ardından çalışmaların Bulancak ve Giresun merkez yönünde devam etmesi bekleniyordu. Ancak Bulancak etabında herhangi bir çalışmanın başlamadığı belirtildi.

Bulancak’ta Çalışma Başlamadı

Her gün binlerce aracın kullandığı sahil yolunda bozuk zemin ve yıpranan asfaltın sürücülere zor anlar yaşattığı ifade edildi.

Çalışmaların neden durduğuna ilişkin kapsamlı bir açıklama yapılmazken, asfalt yenilemesinin ödenek yetersizliği nedeniyle devam etmediği ileri sürüldü.

Haberde görüşlerine yer verilen vatandaşlar, Piraziz’de başlayan çalışmanın Bulancak’a gelmeden durmasına tepki göstererek yetkililerden açıklama beklediklerini dile getirdi.

Vatandaşlar, “Piraziz’de çalışma başladı ancak Bulancak’a gelince durdu. Giresun’un en yoğun nüfusa sahip ilçelerinden biri olan Bulancak neden sürekli geri plana atılıyor?” ifadelerini kullandı.

Asfalt yenileme çalışmalarının Bulancak etabının ne zaman başlayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.