Bulancak Halk Eğitim Korosu’ndan Teşekkür
Bulancak Halk Eğitim Korosu’ndan Teşekkür
Bulancak’ta 20 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilen Türk Müziği Konseri’nin ardından Bulancak Halk Eğitim adına teşekkür mesajı yayımlandı.
Mesajda; konser gecesine katılarak etkinliğe destek veren Bulancak halkına, çalışmalara özveriyle katılan koristlere ve saz sanatçılarına teşekkür edilirken, organizasyona katkı sunan kurum ve isimlere de ayrı ayrı yer verildi.
Paylaşılan teşekkür mesajında; Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Halk Eğitim Müdürü İdris Kılınç’ın konserin gerçekleşmesine sağladıkları destek vurgulandı. Çalışmalar boyunca rehberlik ettiği belirtilen Şef, Müzik Öğretmeni Hakan Henden ile Halk Eğitim Müzik Öğretmeni ve Başkemancı Ercan Konakçı’ya da teşekkür edildi.
Açıklamada ayrıca, konserin kamuoyuyla buluşmasına katkı sunan basın mensuplarına şükran ifade edilirken, sanat yolculuğunun devam edeceği belirtilerek bir sonraki konser için de davet yapıldı. Mesajda, bir sonraki buluşmanın Türk Halk Müziği’nin seçkin eserleriyle gerçekleştirilecek yeni bir konser programında olacağı dile getirildi.
alt="" src="https://www.yildizhaber.com.tr/images/dc14fa3804cd1effb2069105c512fa88.jpeg" style="height:1066px; width:1600px" />
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.