Bulancak Güzelyalı İlkokulu’ndan Kitap Okuma Yarışmasında büyük Başarı
Bulancak Güzelyalı İlkokulu’ndan Kitap Okuma Yarışmasında büyük Başarı
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen Okuyan Nesiller Kitap Okuma Yarışması’nda Güzelyalı İlkokulu öğrencileri önemli bir başarıya imza attı.
Yüzlerce öğrencinin katıldığı yarışmada, okulun 3-C sınıfı öğrencisi Göktuğ Çınar Yılmaz il ikincisi olurken, 4-D sınıfı öğrencisi Eymen Celil Arslan ise il üçüncüsü olarak dereceye girdi.
Elde edilen bu başarı, okul camiasında büyük sevinç ve gururla karşılandı. Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin okuma alışkanlıklarının geliştirilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulanırken, elde edilen derecelerin bu çalışmaların önemli bir sonucu olduğu ifade edildi.
Başarılı öğrenciler tebrik edilirken, onların yetişmesinde emeği geçen öğretmenlere ve desteklerini esirgemeyen ailelere teşekkür edildi.
Güzelyalı İlkokulu, akademik ve kültürel alanlardaki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.