Bulancak 2. OSB’de Üretim ve İstihdam ziyareti
Bulancak 2. OSB’de Üretim ve İstihdam ziyareti
Bulancak 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmeler ziyaret edilerek...
Üretim faaliyetleri, istihdam durumu, yatırım süreçleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Zere Makine, Mola Tekstil, Umut Tekstil ve Kepsil Tekstil işletmelerinde incelemelerde bulunuldu.

İşletmelerin Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı
Firma yetkilileriyle görüşen Kaymakam Ömer Faruk Tuncer, işletmelerin üretim faaliyetleri, istihdam durumu, yatırım süreçleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Tuncer, ilçe ekonomisine ve istihdama sağladıkları katkılardan dolayı işletme yetkililerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.