Bozbağ ‘Maç çok zor geçecek, Çok eksiğimiz var’

SPOR 13.09.2018 - 16:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2746+ kez okundu.
 

Bozbağ ‘Maç çok zor geçecek, Çok eksiğimiz var’

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ Çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Başkan Mustafa Temel Bozbağ yaptığı açıklamada; “Ligde ilk dört haftayı baz aldığımızda elde ettiğimiz üç galibiyet bir de yenilgimiz var. Takımımız yeni kurulan bir takım olmasına rağmen ve kadrosunda çok ciddi oyuncu değişikliğine gitmemize rağmen beklediğimden daha çabuk kaynaşıp adapte oldular. Çok genç oyuncular var. Giresunspor’u belirli bir süre taşıyacak oyuncularımız var. Nasıl göreve geldiğimizde oluşturduğumuz kadro bizi 2. Ligde şampiyon yapıp, Spor Toto 1. Ligde ve 5 yıl boyunca taşıdıysa kadromuzda yer alan genç oyuncularımız da uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceklerdir. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki Ümraniyespor maçını çok anormal sıcak bir havada oynadık ama ne olursa olsun sahada çok kötü oynayan bir Giresunspor gördüm. Maç kazanmayı arzu edeceksiniz biraz çabalayacaksınız, tabi bunları söylerken çok olumsuzluklar da yaşadık. Maçtan bir gün önce sağbek oyuncumuzun bronşit teşhisiyle hastaneye kaldırılması, Dauda’nın arka adalesinden sakat olması ve maçta da sakatlığının nüksetmesi bizim adımıza talihsizlikti. Ancak ben hiçbir bahanenin arkasına saklanmadım. Çünkü bende o sahalardan geldim. Şunu bilip şunu söylüyorum. Takım kazanmayı isteyecek, hırsla savaşacak ha olur olmaz o gün çok kazanma hırsımız yoktu. Bunu futbolculara da söyledim.
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ Çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Mustafa Temel Bozbağ yaptığı açıklamada; “Ligde ilk dört haftayı baz aldığımızda elde ettiğimiz üç galibiyet bir de yenilgimiz var. Takımımız yeni kurulan bir takım olmasına rağmen ve kadrosunda çok ciddi oyuncu değişikliğine gitmemize rağmen beklediğimden daha çabuk kaynaşıp adapte oldular. Çok genç oyuncular var. Giresunspor’u belirli bir süre taşıyacak oyuncularımız var. Nasıl göreve geldiğimizde oluşturduğumuz kadro bizi 2. Ligde şampiyon yapıp, Spor Toto 1. Ligde ve 5 yıl boyunca taşıdıysa kadromuzda yer alan genç oyuncularımız da uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceklerdir.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki Ümraniyespor maçını çok anormal sıcak bir havada oynadık ama ne olursa olsun sahada çok kötü oynayan bir Giresunspor gördüm. Maç kazanmayı arzu edeceksiniz biraz çabalayacaksınız, tabi bunları söylerken çok olumsuzluklar da yaşadık. Maçtan bir gün önce sağbek oyuncumuzun bronşit teşhisiyle hastaneye kaldırılması, Dauda’nın arka adalesinden sakat olması ve maçta da sakatlığının nüksetmesi bizim adımıza talihsizlikti. Ancak ben hiçbir bahanenin arkasına saklanmadım. Çünkü bende o sahalardan geldim. Şunu bilip şunu söylüyorum. Takım kazanmayı isteyecek, hırsla savaşacak ha olur olmaz o gün çok kazanma hırsımız yoktu. Bunu futbolculara da söyledim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.