Bolu Dağı'nda sis ve sağanak etkili oldu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 02.03.2023 - 09:30, Güncelleme: 02.03.2023 - 09:25 5407+ kez okundu.
 

Bolu Dağı'nda sis ve sağanak etkili oldu

BOLU (AA) - D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde sis ve sağanak ulaşımı olumsuz etkiledi.Bakacak, Seymenler ve Karanlıkdere mevkilerinde sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.Sağanağın da etkili olduğu bölgede Karayolları ekipleri, sürücüleri uyardı.Güzergahta görev yapan trafik ekipleri de sürücülere yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda ikazda bulundu.

BOLU (AA) - D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde sis ve sağanak ulaşımı olumsuz etkiledi.

Bakacak, Seymenler ve Karanlıkdere mevkilerinde sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.

Sağanağın da etkili olduğu bölgede Karayolları ekipleri, sürücüleri uyardı.

Güzergahta görev yapan trafik ekipleri de sürücülere yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda ikazda bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.