‘Bizde Erenler tükenmez’

GÜNDEM (BLT) - Bülten | 07.01.2022 - 17:14, Güncelleme: 07.01.2022 - 17:14 8345+ kez okundu.
 

‘Bizde Erenler tükenmez’

Teröristlerce haince şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in hayatının anlatıldığı "Kesişme-İyi ki Varsın Eren "filmi 01 Ocak’ta gösterime girmişti.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak’ta bulunan tüm Ortaokul ve Lise öğrencilerine filmi ücretsiz izleme fırsatı sundu.  Öğrenciler, Bulancak Belediyesi tarafından Giresun’da bulunan sinema salonuna taşınarak filmi izleme fırsatı bulurken, böyle bir imkânı sağladığı için Belediye Başkanı Recep Yakar’a teşekkür ettiler. Öğrencilerle filmi izleyen Başkan Yakar, ‘İlçemizdeki Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz ile birlikte "Kesişme-İyi ki Varsın Eren "filmini izleme fırsatı bulduk. Eren'in hayat hikayesi ve cesur duruşu ülkemizdeki her gence örnek olmalı, gerçekten duygu yüklü güzel bir film. Bir kez daha İyiki varsın Eren, İyiki varsın Ferhat Gedik ve İyiki varsınız bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimiz diyoruz. Vatan size her zaman minnettar olacaktır’ diyerek duygularını dile getirdi.
Teröristlerce haince şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in hayatının anlatıldığı "Kesişme-İyi ki Varsın Eren "filmi 01 Ocak’ta gösterime girmişti.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak’ta bulunan tüm Ortaokul ve Lise öğrencilerine filmi ücretsiz izleme fırsatı sundu.

 Öğrenciler, Bulancak Belediyesi tarafından Giresun’da bulunan sinema salonuna taşınarak filmi izleme fırsatı bulurken, böyle bir imkânı sağladığı için Belediye Başkanı Recep Yakar’a teşekkür ettiler.

Öğrencilerle filmi izleyen Başkan Yakar, ‘İlçemizdeki Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz ile birlikte "Kesişme-İyi ki Varsın Eren "filmini izleme fırsatı bulduk. Eren'in hayat hikayesi ve cesur duruşu ülkemizdeki her gence örnek olmalı, gerçekten duygu yüklü güzel bir film. Bir kez daha İyiki varsın Eren, İyiki varsın Ferhat Gedik ve İyiki varsınız bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimiz diyoruz. Vatan size her zaman minnettar olacaktır’ diyerek duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.