BİMDER’den İmam Hatip okullarına anlamlı ziyaret

GÜNDEM 13.09.2018 - 16:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2461+ kez okundu.
 

BİMDER’den İmam Hatip okullarına anlamlı ziyaret

Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları (BİMDER) Başkan Yüksel Yıldız ve beraberindeki heyet 2018-19 Eğitim-öğretim yılı öncesi önce Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut ve Şube müdürlerini, sonra Bulancak İmam Hatip Ortaokul müdürlüğü,
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve en son Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü ve idarecilerini ziyaret ettiler. Bimder Başkanı Yüksel Yıldız ve yönetim kurulu Aytekin Şahin, Ahmet Karadeniz, Mürsel Aktay, İsmet Güner gittikleri okullarda dernek hakkında yaptığı açıklamada, “İlçemizde Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri tarafından kurulan derneğimiz İmam Hatip Lisesi’nin öğrencilerine ek desteklerle katkı sağlarken Mezunların birlik ve dayanışmasını artırmayı amaç edinmiştir. Öğrenim yılı öncesi arkadaşlarla İmam Hatip Okullarını ziyaret edip bilgi alışverişinde bulunmak istedik. Bu arada İlçe Milli Eğitim müdürümüz Şenel Bulut’u da makamında ziyaret ettik” dedi. Şenel Bulut ise, Bulancak  İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneğinin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini bildirdi ve eğitim yönünden sivil toplum kuruluşları ile dayanışmalı bir şekilde çalışmanın faydalarından bahsederek, derneğin faaliyetlerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. 
Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları (BİMDER) Başkan Yüksel Yıldız ve beraberindeki heyet 2018-19 Eğitim-öğretim yılı öncesi önce Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut ve Şube müdürlerini, sonra Bulancak İmam Hatip Ortaokul müdürlüğü,

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve en son Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü ve idarecilerini ziyaret ettiler.

Bimder Başkanı Yüksel Yıldız ve yönetim kurulu Aytekin Şahin, Ahmet Karadeniz, Mürsel Aktay, İsmet Güner gittikleri okullarda dernek hakkında yaptığı açıklamada, “İlçemizde Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri tarafından kurulan derneğimiz İmam Hatip Lisesi’nin öğrencilerine ek desteklerle katkı sağlarken Mezunların birlik ve dayanışmasını artırmayı amaç edinmiştir. Öğrenim yılı öncesi arkadaşlarla İmam Hatip Okullarını ziyaret edip bilgi alışverişinde bulunmak istedik. Bu arada İlçe Milli Eğitim müdürümüz Şenel Bulut’u da makamında ziyaret ettik” dedi.

Şenel Bulut ise, Bulancak  İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneğinin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini bildirdi ve eğitim yönünden sivil toplum kuruluşları ile dayanışmalı bir şekilde çalışmanın faydalarından bahsederek, derneğin faaliyetlerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.