Başkan Aktay'dan İdarecilere ve Siyasetçilere Sitem: “Bu Mücadeleden Vazgeçmeyeceğiz”
Başkan Aktay'dan İdarecilere ve Siyasetçilere Sitem: “Bu Mücadeleden Vazgeçmeyeceğiz”
1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Birol Aktay, takımın hayati önem taşıyan bir maça çıktığı günde şehrin idarecileri ve siyasilerinin tribünde yer almamasına tepki gösterdi.
Aktay, kulüp olarak zor şartlar altında mücadele ettiklerini belirterek destek çağrısında bulundu.
Başkan Aktay yaptığı açıklamada, kritik bir karşılaşmaya çıkmalarına rağmen şehir protokolünü yanlarında göremediklerini ifade etti. Stadta her maç yoğun güvenlik önlemleri altında sahaya çıktıklarını vurgulayan Aktay, en küçük bir olayda ağır yaptırımlarla karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.
Taraftarların da zor şartlar altında takımlarına destek verdiğini belirten Aktay, birçok taraftarın maç saatlerinde emniyete imza vermek zorunda bırakıldığını söyledi. Bu durumun hem kulüp hem de taraftar üzerinde ciddi bir baskı oluşturduğunu kaydetti.
Tüm bu şartlara rağmen mücadeleden vazgeçmeyeceklerini belirten Başkan Aktay, “Biz bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Halkımızla birlikte, inşallah beklediğimiz siyasi ve bürokratik desteği de alarak bu takımı ligde tutacağız” ifadelerini kullandı.
1926 Bulancakspor yönetimi, zorlu süreçte şehir dinamiklerinden daha güçlü destek beklediklerini bir kez daha kamuoyuna duyurdu.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.