AK Parti Manisa İl Teşkilatı Türk Kızılay’a kan bağışı yaptı
AK Parti Manisa İl Teşkilatı Türk Kızılay’a kan bağışı yaptı
AK Parti Manisa İl Sosyal Politikalar Birimi’nin koordinasyonunda düzenlenen kan bağışı etkinliği, Türk Kızılay Manisa Şubesi binasında gerçekleştirildi.
Etkinliğe AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile il teşkilatında görev yapan partililer katıldı.
İl Başkanı Süleyman Turgut, kan bağışının sadece bir sağlık sorumluluğu değil, aynı zamanda bir insanlık görevi olduğunu belirtti.
Başkan Turgut; “Kızılay, ülkemizin her köşesinde ihtiyaç sahiplerine el uzatan, zor zamanlarda milletimizin en büyük güvencesi olan köklü bir kurumdur. Kan bağışı, bir insana umut olmak, bir hayata dokunmak demektir. Bizler de AK Parti teşkilatı olarak, Kızılay Haftası’nda bu farkındalığı artırmak ve topluma örnek olmak için bir araya geldik. Bizim için siyaset sadece hizmet üretmekle sınırlı değildir. Toplumun her kesimine dokunmak, dayanışmayı güçlendirmek de görevimizdir. Kan bağışı da bu anlayışın en güzel örneklerinden biridir” dedi.
Etkinliğe katılan partililer Kızılay ekiplerinin gözetiminde kan bağışında bulunarak, Kızılay’ın yürüttüğü insani yardım faaliyetlerine destek verdi.
Başkan Turgut, Kızılay Manisa Şube yetkililerine teşekkür ederek, gönüllülük bilincinin yaygınlaşması için bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. “Bir damla kan, bir hayat demektir. Bu bilinçle hareket eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı da düzenli aralıklarla Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.